UA-39839136-1

sunnuntai 9. joulukuuta 2012

KÖYHÄN NAISEN OSTOKSET

Juu , en ole syntynyt kultalusikka suussani eikä sitä lusikkaa oo matkankaan varrelta löytynyt! Olen kyllä kaivellut ja etsiskellyt mut... Nyt on uusi konsepti eli Perfeckt Home kutsut meneillään kylillä. Ihan sika kalliita ne tuotteet joita mä haluan! No mutta pelastus tähän ikävään finanssi puoleen löytyy Bakkahaussista ja Ikeasta ja Villasallalta! 
Perjantaina tehtiin täsmäisku Raisioon. Bakkahaussis kattelin ja syynäsin näitä kynttilänjalkoja joka puolelta ja mukamas valkkasin parhaimman. Nippanappa alle 30€. Heti kassalla hokasin ekan virheen. Valitsin sellaisen jossa ei ollut viivakoodia! Ja tunnetusti kyseisessä kaupassa puutarhapuolelle on kassoilta matkaa 10 kilometriä! Eikä jono onneks ollu ko toiset 10 kilometriä! Kotona huomasin yläreunan metalli rinkulan liimatun aikas valuneella liimalla. Kaiken muun mä tarkastin mutten tota kohtaa..Ja jos jollekkin nyt tulee mieleen pihistä ja satsaa vertailu olen kuitenkin peijuunin tyytyväinen ostokseeni. Kaunis on katsella.


 


Joo ja sitten on Huntterin saappaat joita minäkin olen kattellut.. Mutta taas matti kukkarossa huutelee ettei mulla ole 200€ laittaa saappaisiin. Ja olishan se oikeestaan kaameeta satsata saappaisiin nii pal ko sitte niillä täytys kävellä seuraavat 10 vuotta! En tiedä kestäiskö ne sellasta käpöttelyä mutta sen tiedän että kyllästyisin kuitenkin niihin jo vuoden päästä ja en voisi ostaa uusia mielekkäämpiä ko ne makso nii pal.
Mutta täs kohtaa mut pelasti Dinsko!
Ihanat valehuntterit 24€ Lämmin vuori ja kaikkee...Varressa tais lukee sing in the rain.. ja se on heijastin läpyskä. Mä niiiin tykkään! Eikä sitte harmita vuosimaksu jos ens joulun alemyynnistä ostan uudet. 
 Ja Prisman vieressä olevasta kahviosta valkkasin valkosuklaa kaffeen! Ihan tautisen hyvää! Ja vielä:: Valkoisessa paffimukis :)))



Äärimmäisen tarkkaa valokuvaus jälkeä napsein Itsenäisyyspäivän soihtukulkueesta. Siis ei tartte harrastaa naamojen mustaamista ko heijastimet hoitaa sen puolen .) Sää oli just sopiva eikä yksikään mukula valittanut etteikö jaksa!




Vähän yöunia haittas lupaukseni järjestää kylän pikkujouluihi mukuloille ohjelmaa.. Pikkujoulut oli lauantaina ni perjantaina aloin miettii että mitäs siel tehtäis? Mulla on oikeesti paha tapa jättää asiat ihan viime tippaan. Tarkoitus oli leikkiä soihdut sammuu ja niin me tehtiinkin. Prismassa syynättiin kaikki joulu cdt läpi muttei löydetty soihdut sammuu biisiä!!! Kysyttiinkin vielä infosta! 
Ostettiin sitte Juise Leskisen joululevy. JA mitä ihmettä! Siellä oli kappale Tonttujen jouluyö! Siis soihdut sammuu? Se oli kuulemma vähä huano sovitus ni löysin sitte kottoo lasten mallisen..Sitä soittelin lauantai aamun ja leikein yksinäni.. Pikkujouluissa oli kyllä sitte pikkusia mukana..Toisen leikin kehittelin tuosta Aladin kuvasta..Eli sidottiin silmät (aikuinen/lapsi) toiselta ja toinen neuvo mihin päin piti mennä että sai tähden oikeeseen kohtaan :) Meni sekin mun mielestä ihan kohtalaisesti.. Kypsyttelyyn nähden.

 
JA jos jotakuta kiinnostaa on meiän Mintulla pissiloora! Ollaan käyty sitä Mintulle näyttelees muutamia kertoja muttei vielä ole tajunnut sen virkaa. Ei ole kyllä sisälle muuallekka tehny tarpeitaan :) Ihan pikkuhetki vielä aikaa osallistua arvontaani :)) 

37 kommenttia:

  1. Oi mitä löytöjä!
    sitäpaitsi kukkaan ei tiijä onko ne aitoja vai ei ja taisi käydä nytkin niin, että ne aidon jäljitelmät on monta kertaa hienommat! :)

    VastaaPoista
  2. Mahtavat saappaat olet ostanut. Eikä ollu hinnalla pilattu.
    Mahtavaa illanjatkoa sinulle.
    Halauksin Erica

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos illanjatkoista! Pidän näitä huippu-ostoksina

      Poista
  3. ihan mahti saappaat. tahtois samanlaiset..mutta kuinkas ollakkaan..tein hiukan heräteostoksia perjantaina ja satsasin uuteen ihanaan toppatakkiin. niiiiiiiin mahtava takki, että ja hinta..*iikkssss*uskalla edes ajatella..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllähän nainen nyt takin tarvitsee! Ja joskus täytyy satsata :) 17v haluaa kans takkia ja harmittelin etten ollu säästäny sitä pitkää kirkkaan punaista paukuratoppatakkia vuodelta nakki! Plikka oli ihan kauhuissansa että mulla edes on sellanen ollu!

      Poista
  4. Oikein onnellinen olen Mintun puolesta, vaikkei vielä ole keksinytkään ideaa - pysyy pylly kuitenkin lämpimässä :D
    Pitäis vissiin mun kans lähtee saapasostoksille...löytyy vaan enemmän tai vähämmeän kulahtaneita yksilöitä....paitsi et kohtahan on jo kesä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nythän ei kauhiaita pakkasia ookkaan ollu et ehkä se haluaakin kylille kattelee..muta varoiks on :) Kesäkengät onkin kivempia ku toppikset!

      Poista
  5. Hyviä löytöjä. Ja hyvään hintaan. Tykkään kovasti. Mä olen kyllä kans kasvanut sellaiseksi, että mä en vaan pysty laittamaan tuhatta euroa johonkin laukkuun, en mitenkään. Eri asia tietysti sitten, jos siinä on joku ihan hurja alennus - voi sitten vaan laskeskella, miten paljon on säästänyt. Mutta ei oo kyllä vielä Vuittonin alennusmyyntiä mun tielleni osunut;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mulla on pari feikki Guessia..tai ainakin mä luulen niiden olevan? Huutonetistä ostanu nii ei voi tietää..alesta kantsiikin ostaa jos sellaisen joskus löytää

      Poista
  6. Nuo valehuntterit ovat kyllä paljon kivemman näköset kuin ehdat. Hyvät kaupat siis teit.

    VastaaPoista
  7. Upeita nappilöytöjä! Valehunterit on hienot ja lyhty kans! Mä olen kans sitä mieltä, että jos saan vaikka kauniin rottinkijonkunhärpäkkeen kympillä, niin miks maksaa RM:n vastaavasta viittäkymppiä...?! Mutta makuasioista ei sovi...jne.
    Täällä jo pureskelen kynsiä, josko saisin Pätkikset jouluksi kotiin :))) Kohta on Suomesta tuomani patukat taas jo syöty, kukahan niitä napsii tuolta kaapista??? ;D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Rm än jotain juttuja oon ostellu..tosin ne oli puoleen hintaan Homeperryssä sillon

      Poista
  8. Ei ollut nuita Hunttereita meidän dinskossa, ku just kävin.. Kivat!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No voi! Katsoitko lasten osaston kun nää oli siltä puolelta?

      Poista
  9. Aivan mielettömän hieno kynttilän jalka sekä saappaat, aivan loistavat!! :-) IHANAT :-)

    Mukavaa maanantaita! :-)

    VastaaPoista
  10. Näiköhän törmättiin perjantaina Bakkahaussissa...:))
    Kaunis ostos mukaasi sieltä lähtikin!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ööö..en kyllä törmännyt :) Mutta vimmatusti etsin valkoisia hyjasinttejä ja ihan perältä sitten löysinkin ja kahdelle rouvalle niistä huutelin?

      Poista
  11. Voi kuule, me köyhät joudumme keksimään mitä ihmeellisimpiä keinoja saada edes hitunen luksusta arkeen. Kolmekymppiä tarkoittaa meillä 3 viikon ruokia.;) Mutta se hyvä puoli tässä on, että todellakin mielikuvitusta riittää ja uskomattoman paljon enemmän saamme arjesta, kuin he, joilla on varaa kaikkeen. Ovatko tyytyväisiä elämäänsä vai haluavatko aina jotein lisää? KElpaako mikään vai onko kaikessa nurinan aihetta? Kaunis on kattauksesi ja kengät oikein lämpimännäköiset! Minäkin sain tänä talvena talvikengät hankituksi. Pakkohan se oli, kun viime talvena en saanut ja palelin. Kynttiläkulkue on varmaankin ollut todella kaunis. Voin vain kuvitella. Lämpöä ja iloa ja jouluntaikaa elämääsi!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niinhän se on! Plikka kysy multa ku valitin etten taaskaan ole lotto miljonääri nii et olisko kiva sitten enää shoppailla kos vois ostaa mitä vaan!!
      Eikä mun kaverini naureskelis sille mitä kaupoissa teen! Otan tavaran kärryyn,ajelen ympäri kauppaa pohtien tarttenko sitä,onko se liian kallis,ja vien takasin ja taas mietin ja taas haen..päätöksen teko on niin vaikeeta

      Poista
  12. Meilläkin se luksus täytyy olla pienellä rahalla toteutettua. Mun mielestä nuo saappaat on kauniimmat kuin huntterin aidot. Musta tuntuu muutenkin paljon mielekkäämmältä ettei jokaisella ole ihan sitä samaa Merkkituotetta blogeissaan:D Riviera Maisonit tuppaa ärsyttämään välillä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nii tuntuu et ihmiset edelleen kumartaa mammonaa..

      Poista
  13. Hitsi ku makeet saappaat, nuo on sellaset "heti mulle toi"-ostos kun noihin törmää:) Itsekukin täytyy välillä olla tarkkana euroistaan, ja samanasian ne ajaa...sikakallis kynttilälyhty tai saappat, kyl piru vie harmittaa jos rikkimenee!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ja koska ostella innostui ,ostin tyttärelle joulupakettiin samanlaiset:)

      Poista
  14. Mie mielelläni myös ostelen kaikkea "feikkiä" kun ei nuihin aitoihin rahat riitä, ellei rupeais elämään pyhällä hengellä! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ja kuka täällä maalla edes tietäis mun tepastelevan huntterit jalassa?

      Poista
  15. Tosi ihanat nuo saappaat!!<3
    Ja lyhty on yhtä hieno kuin se kalliimpikin versio,on kyllä ihan törkeen hintaisia ne ph tuotteet!:P

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Vähän niinku Partylitet! Siks ostankin emännän iloksi tuikkivia paketin!

      Poista
  16. Tuollaiset valehuntterit olisi hyvät (paremmat kuin ns aidot)

    VastaaPoista
  17. Edullisia löytöjä ja hyvä, että osasit ettivä oikeesta paikkaa. =) Ja varmasti on lapsosilla ollu hauskaa leikkiessä ja sulla harjotellessa yssisses. ;D
    Mutta hullu sä olet, oliko se muka jotain "pientä"? Ja saat ihan varmasti kaksi rannekorua, onko toiveita vai teenkö miten tuntuu? KIITOS, KIITOS, KIITOS! Arvaa kuka täällä nyt pillittää. =)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä tykkään olla harjoitteleva hullu ja YLLÄTTÄVÄ hullu!! Ei muitaku ne sydämmet käyttöön. Teet oman kauniin mielesi mukaan..JA JOS OLIT ILAHTUNUT OLEN ONNELLINEN!

      Poista
    2. Olin todella onnellinen ja ilahtunut. Miestäkin oli pakko häiritä töihin ihan vaan sen takia, että oli pakko jollekkin kertoa. =) Pari ideaa mulla onkin, mutta ensin pitää hoitaa muutama joulujuttu alta pois... esmes tehä ne kortit loppuun, että ehtii postittaa ne ajallaan. ;D

      Poista
  18. Moi!

    Arvontani voittaja kertoi, että ei voi käyttää korviksia, joten arvoin ne korvikset toiselle arvontaan osallistuneelle. Onni suosi sinua. :) Eli laitatko minulle yhteystietosi, niin saat palkinnon?
    laura.patronen-halonen (a) suomi24.fi

    T: Laura haaveilua ja villalankaa -blogista.

    VastaaPoista
  19. Moi!

    Arvontani voittaja kertoi, että ei voi käyttää korviksia, joten arvoin ne korvikset toiselle arvontaan osallistuneelle. Onni suosi sinua. :) Eli laitatko minulle yhteystietosi, niin saat palkinnon?
    laura.patronen-halonen (a) suomi24.fi

    T: Laura haaveilua ja villalankaa -blogista.

    VastaaPoista

Ilahdun pienistäkin sanoistasi :)