UA-39839136-1

keskiviikko 31. lokakuuta 2012

MITÄS TÄNÄÄN TEIN?

No ihan sairaan nopeesti komppasin mun ehtymättömiä aarre kaappejani ja löysin paperipusseja, jotain kauan sitten tulostettuja kuvia, aikas hyvin kuivuneen leimasin tyynyn ja tietty leimasinen!! Näistä syntyi.. Kattelin siinä samalla pikakelauksella pari jaksoa vastavirtaan tallennosta. Nyt voi sitten miettiä olinko pirun hidas askartelija vaiko älyttömän nopea tv'n katselija ;)

Näihin laitan sitten jotain?? Mulla on tulossa sisustuskutsut.. Arpoisinko pussin hahaa Tilanneiden kesken? Komsii komsaa :)) kirjuutellaan T:B

tiistai 30. lokakuuta 2012

JÄTE KIERRÄTYSTÄ

Aattelin heitellä vanhoja joulukortteja roskiin ja noita ihme ruseteita joita olen säästellyt edellis vuodesta. Kortteja jemmaan yleensä siksi ettei ens vuonna joku jää joulukorttia ilman. Nolona niitä sitten perään lähettelen ;) Niitä plaratessani sain uusio käyttö idean. Ikean kynttilöitä aloin kuorruttamaan sopivilla korteilla! Aikas kivoja eikös!? Iipone postaus;) vaatii vielä harjoittelua!

maanantai 29. lokakuuta 2012

TUNNUSTAN JA ENNUSTAN...

ET PAREMPAA ON LUVASSA:))  Tosin nyt iloisen AURINKOISEN tunnustuksen merkeissä jonka sain Punatukalta :) Jipii! Jipii! Kiitos peijuunisti! Jos olisin fiksu ja filmaattinen ollut jo mukulasta asti olisin varmaankin rotareissa ja leijona leideissä paistattelemassa tunnustuksillani..mutta en ole jotenka olen BLOGISTANIASSA vilkuttelemassa kuninkaallisesti! Tosin ilman alamaisia:)) 
Oho , vähän repes. Eikä tätä edes kysytty!

JA joitakin kysymyksiä joihinka pitäisi totuuden mukaisesti myöskin vastata !
 
LEMPINUMERO

Tää on helppo :täysi kymppi! 10! Eikä vähiten siksi että olen syntynyt kymmenes päivä leijonien kuuta

ALKOHOLITON SUOSIKKIJUOMA

Tääkin on tosi nopsaan valittu: MAITO! Täs välis kävin vääntämässä mölytoosan täpöille.Kotarit ja Haltin häät..oon niiin myyty tähän biisiin..Maito siis sopii jääkappikylmän suklaan seuraksi , uunituore pulla vaatii maitoa , appelsiinitäytteiset suklaakeksit ja maito...voih , nyt valuu kuola. Ei tee heikkoa litra maitoa ja Lidlin keksit :)) paketillinen..varmaan 5000 kaloria

LEMPIELÄIN

No oma pikku apina olis kiva..sellanen ku Peppi Pitkätossulla..mutta jos saisin oikeesti valita ottaisin LEIJONAN! Millä olis mahtava harja ja vielä karmeemmat torahampaat..mut mulla on katti hoitamassa tota virkaa.

FACEBOOKKI VAIKO TWITTERI

No facessa olen. En koukussa mut yhteyksissä

INTOHIMONI

Just..ööö..mikäs tähän ny...5 vuotta sitten elin karamellillä. Toiset söi ruokaa minä kilon irtareita. Aslak ryhmään taannoin hain ja kirjoitin hakemukseen tavoitteeksi:vähentää kilon karkkisaldo/päivä vaikka ihan vaan hajuun...
Lisään tänne PUNAISET HINTALAPUT! En voi vaan kävellä ohi!


SUOSIKKIVIIKONPÄIVÄ

Olisko se lauantai. Ei herätyskelloa .Saunapäivä. Karkkipäivä. Makkaran grillauspäivä . Kotoilupäivä. Ohi mennyt lottopäivä.

SUOSIKKIKUKKA

RUUSU! PIONI! RUUSU! PIONI!

Amaryllis . hyasintti..
Joku syksy tässä taannoin ostin agrimarketista kos halvalla sain 18!! Ruusua yht: 5 ekua!
Ryydyin niitä istutellessani. Ekoille kaivoin suositusten oloset kuopat , seuraaville jonkun näkösen kuopan , seuraavia laitoinkin samaan niin kutsuttuun kuoppaan useamman juurakon.
Sopii arvata montako on hengissä tänäpäivänä? NON! Palaan intohimokohtaan

Ja sitten jaan tämän AURINKOISEN::::



Äiti sano aina sillon ku oltiin pieniä::VASSO KUU PASKASUU
Eli OLKAA HYVÄT!!
Kyllä se äityli tais jotain muutakin sanoo mutten ny muista

Haluan jakaa loistavan laskupääni teitin kanssa. Kantriinassa siis poikkesin ja näin ihastuttavan lusikan. On kuulkaas ihan Riviera Maisonia :)
Niin siis yhden lusikan hinta oli 3,90e . Valkkasin yhden. Hetken päästä bongasin kokonaisen laatikon! 6 kpl maksoi 17.95e. Pikaisesti laskin ja totesin että hei ! lähes 15e säästö kun ottaa koko paketin! Siis ilmaisia lusikoita! Totta kai otin koko paketin.. Ja laskiskelin sitten toiste säästöni määrää...

 


Lauantai, se suosikki päiväni :) Aikani kuluksi aattelin korkata tän herkku punkkupulloni! Iskelmää kuuntelevalta mieheltäni lähes polvillani kyseistä tuotetta myyvässä kaupassa anelin häntä ostamaan rakkauden osoituksena MÖTÖRHEADIN pullon! Hiton tyylikäs etiketti! Ja sainkin. Mä en edes tykkää punkusta mutta olen lukenut sen hyvää tekevästä kservertiitistä tai jotain tonne päin..vai oliko se nyt ihan jotain muuta? Niin sekasin näistä kaikista mitä kannattaisi syödä!!


Muistakaa osallistua arvontaan!!
LOOV JUU!! 

keskiviikko 24. lokakuuta 2012

KÄVIN TAMPEREELLA

Ystäväiseni kanssa lähettiin tappamaan tylsyyttä ja rahapussia tampereelle..oikein suurkaupunkiin. Kaikkihan tietää mun Ilmarista ja siittä miten tänäpäivänä nirhaan sitä ? Kyselin jos jollakin olisi hyllyssään pakurikääpää. Ja seuraavana aamuna plikan kummisetä soittelen metsästä ja kyselee minkälainen se on niin sain ekan kääpäni. Pakuriahan on jo monta sataa vuotta sitten käytetty syöpä lääkkeenä..Nyt olen siinä luulossa etten voi Ilmaria selättää ilman pakuria! No siinä ajellessa sain rauhassa kyttäillä koivunrunkoja ja bongasin ihan hervottoman klimpin ja hetken päästä toisen! Mikä mäihä! Laitettiin paikan tuntomerkit mieleen että sitten kotimatkalla käydään nyysimässä. 
Autossa ei ollut "aseita". Jotenka:: lupasin klasulta tuoda ukko-kullalle jonkun vääntimen  ja hainkin. Siinä kävei niin että klasulla ollessani  otin mieheen puhelin yhteyden , etsin myyjän ja käskin selvittää mitä hää haluaa. Eihän naista voi laittaa hakee jotain työkalua mistä sillä ei ole mitään käryä..tai siis voi. Myyjä osoitti sormeaan että ota tuo! Ja mää kimottamaan että toivai? Noin suuri?? Johon myyjä: Eihän pultteja voi pienellä työkalulla irroittaa! Kauheetonta pakkia jouduin raahaamaan..onneks vaan hetken kun mukana oli miesvoimaa! Ostin myöskin klasulta VASARAN että saan käävän irti. Ikeasta suuren sinisen kassin kuljettamista varten. Kotimatkalla tyttären kans rämmittiin puun luokse vasara kourassa ja sininen kassi povarissa kun ei oikein ollut maastoon sulautuva..jos joku näkee... EIHÄN TUO KÄÄPÄ EDES HIEVAHTANUTKAAN!!! Järkyttävän kokoinen! Hakkasin ja purin ja olisin potkinutkin jos olisin yltänyt! Sinne jäi aarre niinkuin se toinenkin kun ei enää muistettu kummalla puolella tietä se oli ;((




Ikinä ennen en ole käynyt nekalan löytöliiterissä mut nyt sekin asia tuli korjattua. Jos joku haluaa tänä jouluna pukea kuusensa pinkkiin niin sieltä kuusta sitten vaan hakemaan. Tässä ei ole roosanauha kamppanjaa :)




Kantriinassa oli pakko käydä ihailemassa joulun kimallusta. Niiin paljon olisin ottanut mukaani jos olisin talousrahaa saanut matkaan mukaan :)







Tampereelle on avautunut LILI ja kuis ollakkaan jäi silmät sinnekki! Paljon SIA kamaa ja ihanaista CREAMIN vaatetta...








Käytiin muuten viikonloppuna hessakin..tai siis pääkaupunkiseudulla..Siellä kun asuu isommat lapset.. Lauantai aamulla aikaisin (koska me  maalla herätään ajoissa) oltiin siis jo 9 jälkeen SELLOssa ostelees. Pikkupojat oli vauhdissa ja toinen varsinkin..Henkkamaukassa olin menossa sovittamaan housuja kun kuului:RÄMIRÄMIKOLIKOLI!! Nuorin oli tainnut antaa ninja iskun mallinukelle ja se ei oikein ollut varautunut tulevaan nii rämähtihän se selälleen! Onni onnettomuudessa oli että Espoolaiset nukkuivat vielä krapulaansa pois niin ei ollut muita todistamassa taistelua :) Siunaa mutta se painoi! En saanut sitä yksin nostettua joten piti ukko komentaa toiseen käteen. Ja eihän se pysynyt enää pystyssä jotenka tyyni isä jäi halailemaan mallia kun minä lähdin etsimään myyjää. Jäätiin siis kinni. Jostain kumman syystä jouduin asiani selittämään kaksi ja puoli kertaa ennen kuin hän tajusi.. 
Muistui taas mieleen miksi on niin kiva käydä ostelemassa ihan vaan aikuisten kesken :)

maanantai 22. lokakuuta 2012

KANNANOTTO KOULURUOKAILUUN

Nyt on hiljennyt mediassa aina sillon tällön vellova keskustelu kouluruuan riittävyydestä. Toisina päivina mukulat syö enemmän ja toisina päivinä vähemmän. Meillä muksut sanoo ohrapuuro päivää ihan kaameaksi..ja kyllä ne nälkäsiä onkin kotiin tullessaan. Ymmärtäähän puuropäivät niiden edukkuudella. SE  mitä minä en ymmärrä on se että 2 poikaa sanoo koulun PERUNOIDEN olevan parempia kun MUN?!? Eikös ne ole jotain brasilialaisia pussiperunoita? Yhden kerran (siis olen tehnyt tosi usein) toin töistä kinkkukiusausta ja lämmitin sen paistinpannulla.. Luovutin siis kallisarvoista aikaani aterian valmistukseen noin 2 minuuttia.. Ni  arvakkaas vaan mikä oli kiitos? Voi äiti rakas TÄÄ ON PARASTA RUOKAA IKINÄ!!! Just! Eli ei aina kannata hikoilla hellan vieressä ja pakertaa satopriäänejä! Valmisruoka pelastaa joskus ja aika useinkin loppuunkuluneen mitätänäänruuaksi aivonystyrän :) Eli kouluruuan vähyyteen halusin näin piruillen ottaa oman kantani ja pykäsin pienellä avustuksella astianpesukoneen kylkeen nyt niin muodissa olevan sisustustarran :)




Kyllähän sen nyt sanoo järkikin ettei tuolla tavalla saa kasvavia muksuja pysymään jääkaapilta pois.Joku 18 kalapuikkoa on aika hyvä määrä :) Tää nyt oli mun mielestä tosi kiva idea.
Ja sitten uusiokäyttö vinkkiä..Teepaketti..on muuten aikas hyvää suklaateetä. Jos satut olemaan suklaan syönti lakossa suosittelen tätä :)




Aikas kiva paketin sisäpuoli. Ajattelin arkistoida tän sopivina palasina siihen miksi minua täällä seisotat viidettä vuotta latikkooni. Kats kun tästä voi tehä pakettikortteja tai..tai..tai..sytyttää pesän sen viiden vuoden jälkeen kun ei mitään ole saanut aikaiseksi..


MUISTAKAA OSALLISTUA ARVONTAAN :) 


torstai 18. lokakuuta 2012

TEHTIIN PIKKU-LOOMANNIN KAA

Sisustusvimmani..tähän kohtaan katkes ajatus koska kolmella pienimmällä pojalla pyörii hullunratas ja kuinka ollaakkaan kun taitavia poikia ovat..kaatoivat litran kirjansidontaliimaa sisältävän kassin ensteks kivoimmalle matolle!!! Kävin siis matto-kangas-kassi pesulla. En suosittele kokeilemaan tätä kotona :)

Niin siis sisustusvimmani on tarttunut tai hän lienee saanut sisustusgeenin tohon ekaluokkalaiseen. Rautasoffan kun terdelle raahattiin nii jätin sen niille sijoille..Hetken päästä Tommi-poika tulee käskemään mua pihalle kun sillä on YKS JUTTU! Poika oli asetellut soffalle tyynyjä ja kyseli:onks nyt äiti parempi? No tietysti oli! Ja jos mulla on verho propleema kysyn Tommin mielipidettä..Yleensä se on yhteneväinen omani kanssa.  Eli täältä tulee puoliks uusi Teuvo Loman! Vapise teukka!! Niin siis kun meillä oli tylsää ja kotoo löyty tarpeita nii sänkyssä alettiin askartelemaan. Oikein mukava pehmonen paikka läträtä esim: vedellä. Ikean isoja kynttilöitä..





siirtokuvia..juuttinarua ja killuttumia




Tommi haki kuumahkoa vettä ja irrotteli kuvat taustoistaan ja valitsi sopivat killuttimet ja pujotteli ne naruihin.





Mulle jäi solmiminen ja tässä on lopputulos:) Päätettiin pojan kanssa tehä näitä lisää. Niin mukavaa oli. Jotenka ostoksille :)




                                                                      Kirjuutellaan

keskiviikko 17. lokakuuta 2012

JOULUN ODOTUS ARVONTA

Parikin syytä heittää kehiin uusi arvonta vaikkakin edellisestä ollaan juur selvitty. Ensinnäkin LUKUPIIRIssä on jo 130 lukijaa!!! JIPII! JIPII! Hän hyppii ja pomppii!! Ei vaan selkään sattuu jotenka ihan vaan vähän tömistelen jaloilla :) Toiseksi sivun näyttöjä on jo YLI 20000! Joista puolet omia :) JA kolmanneksi jaa juu niitä syitä tuntuu tulevan vaiks kuipal. Ja kolmanneksi MÄ OLEN NIIN JOULUHÖRHÖ! Pienenä plikkana saatiin vähän taskurahaa että voidaan ostaa muille perheenjäsenille jotain pikkuista joululahjaa. MINÄ ITSE ostin koko rahalla hevosia ja kirjotin paketin päälle BIRKI! Rakas pikkuveljeni oli TOSI FIKSU ja osti koko rahalla pyssyjä ja kirjotti paketin päälle KOKO PERHE! Hän oli ainoa poikalapsi ja sai pitää pyssyt ite EIKÄ saanut nuhteita ;((
Neljänneksi Mä niin rakastan paketteja ja Viidenneksi tykkään niitä jaella! Muillekin ku itelleni :)



Arvonnan palkintona on paketillinen PÄTKISTÄ! Sillä varauksella että jos en malta näppejäni pitää irti saattaa paketissa olla jokin korvaava tuote ja JOULUPOSTI rautalanka härpäke :)

Arvonnan säännöt on niin tutut blogistaniassa seikkaileville:

1 arvan saat kun KOMMENTOIT TÄHÄN postaukseen

2 arpaa saat kun KOMMENTOIT ja liityt saati oletLUKIJANI
(lukjaksi liittyminen onnistuu LUKUPIIRI kohasta) 

3 arpaa tipahtaa KOMMENTILLA , olemalla LUKIJANI ja LINKITTÄMÄLLÄ omaan blogiisi
Linkittäessäsi käytä tuota ainoaa herkku kuvaa :)

Anonyymit jättäkää jokin yhteystieto jos arpaonni suosii nii ettei vaan jää mun naposteltavaksi..En kyllä tykkää pätkiksistä mutta namihimon iskiessä ei ole turvassa nomparellit eikä kakunkoristeet! Niin on taivan tosi :)

ARVONTA ALKAA NYTE JA PÄÄTTYY 18.11 tätä armon vuotta!
Ehtii sitten voitto mukavasti ennen H-HETKEÄ

ONNEA KAIKILLE YRITYKSEEN

tiistai 16. lokakuuta 2012

MIKÄ PÄIVÄ!

Aamulla olin tosi väsy kun odotin ystävääni aamukaffeel mut sen piti "hoidella" sähkömies ensin jaloista pois..Enkä voinu sitä itelleni keitellä..Oottelin sitten aikas kauan aamukaffettani soffalla päivystäen toinen silmä kiinni. Sain kaffetta ja vähän siinä heräsinkin. Sain myöskin sielunhoitoa parhaasta päästä.
  Sain lahjan tosin ensin mua vannoteltiin kirjottamaan siihen! Lupasin kirjootella jotain..Eli mä sain kirjan! Tai olihan se selvää koska kyseessä on kirjansidonnan ammattilainen. Siis AIVAN MAHTAVA KIRJANEN!!! 
Päällä lasisydän..ite tehty tietenkin ja niin mun näköinen naru solminta.




Avasin..




Ja avasin..


VAU mikäs se sieltä ilmestyi! Ite painettu kankas ja naurava katti HYVÄ PÄIVÄ kirja! Ajattelin siinä sitten että mulla on uusi päiväkirja. Joskus mukulana kirjottelin joka päivä ja sitten aikuisiällä kun oli ihan paskoja kausia en purkanut itteeni ollenkaan. Vaikka just niistä ajoista olisi tarvinnut.





Mutta hei! Sieltä alta paljastui uusi kirja! Perusilme katti EI MINKÄÄNLAINEN PÄIVÄkirja! Tähän aattelin varmasti kirjottavani eniten: Heräsin , mukula kouluun , mukula kouluun , torkuin. Klo 11.15 APUA iskee paniikki mitä ruokaa Ukko-kullalle?? Jatkan torkkumista haen mukulan koulusta , haen mukulan koulusta , torkun , klo 15.15 APUA iskee paniikki mitä ruokaa perheelle? Illalla ei mitään erikoista... pyykkiä...Äkkiäkös tulee kirjanen täyteen :)





MUTTA HEI! Ei ne kirjaset loppunu vieläkään! Myrtsi katti ja PAHA PÄIVÄkirja! Siis mahtava setti!

No mitä mä tähän nyt sit muka kirjottaisin? En varmaan mitään koska oon ite AURINKO!

Itse asiassa tähän vois kirjottaa kuinka suivaantunut olin tänään Harjavallan terkkarilla! Ensinnäkin Kokemäelle on matkaa 20 km ja siittä täytyy vielä jatkaa 15 km Hvaltaan ja sitten lääkärillä on muuta tekemistä puoltoista tuntia! Tehostetaan yhteis resusseita mutta kyykytetään kuntalaisia. Juu'u vähän oli ajat myöhässä ja sitten asenteessaan olisi ollut aikalai korjaamista! Pojalla paha allerginen reaktio päällänsä ja pää turvonnu! Ni tää tohtorinna vaan meinas että käsikauppana myytävät on ihan hyviä..ja tuhahti kun sanoin et koulukuvaus olis perjantaina jos siks sais punerruksen laskemaan.. Hitto olis tarvinnu lukee lääkäriksi !




Pakkohan mun on sivuja täytellä ettei lahjan antaja tuu haastemiehen kans takas hakemaan :)




Mutta aamuhan mulla oli mitä mukavin. Ilmaista piristettä...Hain postista Pivikiltä Onnenmuruja  blogista voittamani arvonta lahjan. Ja ekaks silmiin iski KISMET! Tiettehän: niin hyvää ettei sanotuksi saa :)




Ja kaikkea muuta mukavaa.. Olen tyytyväinen materialisti! Kaffekuppi on tarpeeksi iso ettei aina tartte kissain ja koirain kans nuppineulatyynyä hakea! Etsitään vaan saksia :) Ja menihän se ehtookin ihan mukavasti kun tilasin anopilta maailman parhaita lättyjä!! Ei säästele voita eikä sokuria , sangen rapsakat reunat pikkulätyis.. NAM!



Kävijä laskuri on menny yli 20 tonnia ja lukijoitakin on aikas kasa mikä lämmittää mun onnetonta sydäntäni niiin kovin..Kaikki arvonnan kriteerit on täytetty..laitan mietintään :)
 Kirjuutellaan :))))


sunnuntai 14. lokakuuta 2012

BUZZDOR AIR WICK PIILOSSA

Nyt kyllä itteekin jännittää mitä tästä oikein tulee?!?! Tätä postausta teen kännykällä ihan ekaa kertaa eikä mulla ole hajuakaan mitä nää kaikki kuvakkeet on! Mutta muuta hajua esim blackberry midnight tuoksua leijailee huushollissa ;) Tuoksu pullo toisessa lyhdyssä ja tuikku toisessa. Mukavat on hajut ja tunnelmat. Ja nyt julkaisen tään pikkupläjäyksen ja katson mitä nappulaa painaisin ;) ja että mitä tuli maailmalle lykättyä!!

perjantai 12. lokakuuta 2012

ÄLÄ KOSKAAN..

SIIS ÄLÄ KOSKAAN kyllästyttyäsi sairaalan mauttomaan ruokaan ja mukamas potiessasi nälkää saati makean himoa ja nähdessäsi KOKONAISEN KULHOLLISEN KULLANKELTAISIA SATSUMOITA pölli niitä enempää kuin jaksat kerralla syödä!! 

Saattaa käydä niin että sairaalasta kotiutumis hetkellä heität syömättä jääneen satsuman ensiksi rakkaampaan käsilaukkuusi ja kotona viskaat käsveskan lattialle nurkkaan lojumaan..seuraavaksi kahdeksi viikoksi..

Siinä oli pari viikkoa hyvin vähäistä laukun käyttöä ja sitten jossain vaiheessa tulin potkineeksi kassia vähän syrjempään  NII MITÄ?!? Sieltä pelmahti banaanikärpästen armeija!! Satsuma ei enää ollut kullan keltainen vaan enemmän elävä/harmaa kuin elohiiri!!


ÄLÄ KOSKAAN SIIS ÄLÄ KOSKAAN ota kirjansidontaan mennessäsi evääksi banaania ja laita sitä samaan kassiin tärkeiden askartelu materiaalien kanssa. Saattaa käydä niin että olet estynyt kahdella seuraavalla kurssikerralla ja MUISTAT VÄÄRIN SYÖNEESI banaanin!

No juu pari kurssikertaa jäi väliin leikkauksen ja aivan sairaalloisen 3 päivän päänsäryn takia. Enkä mä missään tarvi materiaalikassiani siinä välillä. Heitin sen vaatehuoneeseen ja otin matkaan mukaan kahen viikon päästä..En autossa aatellu ihme hajua kun siellä nyt voi haista mikä vaan :) 

Kurssitilassa aattelin jonkun tuhnuttelevan ja eikä se sitten valjennut vielä siinäkään vaiheessa kun otin liimapönikän kassistani..aattelin sen liiman haisevan. Mutta sitten kun SIIRSIN liimapurkkia ja pöytään jäi limalillu jälki nii JOHAN ALKO VALJETA!! 
YÄK! YÄK! YÄK! 
Kauniin keltainen banaani ei enää ollut keltainen vaan
 HYVINKIN LINTTAANTUNUT MUSTA LÄPYSKÄ!

ÄLÄ KOSKAAN SIIS ÄLÄ KOSKAAN palatessasi lapsen kouluun viemisestä kotiin päin INNOSTU radio Rockilla soitettavasta KOTITEOLLISUUDEN HALTIN HÄÄT biisistä niin paljoa että väännät nupit kaakkoon ja hoilaat mukana niin että korvia särkee..Siinä saattaa käydä niin että AJAT KOKO KYLÄN LÄPI 3500 KIERROKSILLA ETKÄ KUULE KUINKA KONE HUUTAA!!!! Kylä kylläkin :)




Että tämmösiä tälläi aamusella :)












torstai 11. lokakuuta 2012

MEMULLA KYLÄS

Mulla on paha tapa tunkia itteni sillon tällön millon mihinki :)  Ukko-kullan työmaalta olen saanut hyvänkin ystävän ja nyt vihdosta viimein kesemmällä tehtiin täsmäisku hänen kotiinsa. Tiesin kyllä mitä odottaa koska Memulla on oikein hyvä maku sisustuksen suhteen joka on tullut ilmi hänen työpaikkansa offises! En voinut olla napsimatta kuvia muutamista inspiksen kohteista. Heti kättelyssä pihalla tulee vastaan kyltti: sinne , tonne , tänne! 
Siis minne? Tän idean varastan näin julkisesti!



Memu on ahkera tuunaaja ja tänkin idean pöllein samoin tein. Kirpparilta kaiken maailman kiinalaiset peltipurkit matkaan ja sinkki-maalia päälle..Tästä alko armoton saalistaminen. Sinkkimaalia oli saatava heti! Honkkarista en löytänyt mutta Kodin Terrassa sitten olikin ja suolainen hinta : 16,95? jollen paljon huijaa. Mutta sitä oli pakko saada ja nyt se spräypullo on pölyttynyt kaapissa parikin kuukautta :) Mutta tuota pikaa kunhan löytyy sopivia purnukoita uhrattavaksi.




Voiko nallukoita enää kauniimmin esille laittaa?




Jottei sormet kohmetu jäätävän kylmässä olusessa :) höyryävän kuumassa saunassa..Tekisin jos osaisin...




Jottei los vinos näyttäisi tylsältä..Sitten tietää itekkin ottaneensa liikaa kun ei myssy mene enää päähän!




Ite väkerretty mallikroppa lampunjalkaan! Tätä urakkaa en kyllä jaksa ymmärtää?? Voi vaan ihailla naisen intoa ja tarmoa tuollaises urakas!! HYVÄ MEMU!




Kaunis asetelma totta tosiaan..sukset on siis hakusessa mullakin. Tässä on jotakin niin harmoonista etten ossaa sannoo mikä lainka on se juju.




No juu ja ens kesää varten tarvinnee kärhöille tehä upeat tikkaat..Vai käviskö pöllimässä? Sanoo vaan että tikkaat hävis siinä misä kärhö lakkas kukkimasta! Voiko väittää muuta?




Tästä tuli ekaks mieleen Game of Thrones... No juu mutta käyttökelpoinen.  Kopioitava aidanne.





Tänään kävin Memua moikaamassa offisella ja mitäs mä sainkaan?!?! Ollaan molemmat sellasia jouluhörhöjä ja hyvä alkaa näin ajois esim: Piparkakkutalon suhteen. Memu oli väkertänyt mulle ihan oman tönön! Tosi hieno! Ledivalot sisään niin ei tuu pikkupojillekkaan mieleen syödä tätä herkullisen näköistä tönöä! KIITOS MEMU! Ja kiitos kun saatiin kyläillä teillä :)