UA-39839136-1

sunnuntai 31. maaliskuuta 2013

KENELLE KELLOT LYÖVÄT

Ei oo meillä vielä kovinkaan monia kelloja siirretty! Ei siis ole kovinkaan kiire kesään :)?  Uunin ja makkarin kellot on oikeessa ajassa,muut ehtii huomennakin. Pääasia ettei mukelot myöhästy koulusta! Ajan siirron innoittamana aattelin esitellä teille huushollin pari kelloa. Ekaks keittiö.
Köökistä löytyy oviaukon päältä tämmöne. Ollu  varmaan tarjouksessa joskunna. En oikein tykkää täpöllä. Mutta tarpeeks suuri näyttämään aikaa. 


Mutta tää :: Mun rakkaus kelloni!Sanoisinko käyneeni hypistelemässä 15 kertaa ennen ostamista. Ruasteine ja sitte vielä ihana kruunu kruunaamassa komistuksen. Mun kuninkaallinen sammakko kelloni. Ostin Villa Sallasta  Ulvilasta vähän aikaa sitte. Tämäkin on keittiössä. Ja sitte vielä on se uunin tiuku. On se kumma jollei asukkaat tiedä mitä tiuku köökissä repii!


Tämä kello onkin Porista Hyvän Tuulen puodista  se on siinä K-Raudan sisustuspuolella. Halkaisija , siis kellon , on 58 senttiä! Ihan sika makee kloku. Ostin kun oli tarjouksessa. Parikymppiä makso. Ekan kelloni myin jo etiäpäin ennenku ehti seinälleni ja jos oikein osataan laskea , sain näitä ostaa 3 ennenkun omistin ite yhtään. Tosi hyvä kauppa. Tuolla putiikissa on  muuten usein tarjouksia ;)) Kello siis olkkarissa.


Tämäkin on olkkaris. HOPE. Kello joka on sanomansa tähden lähellä sydäntäni. Em muista mistä...Prismasta?


Ja pakkohan sitä on pysyä ajan tasalla kakkahuussissakin! Eli tää on vessassa. Eikä ollenkaan liian kaunis meijän veskiin. Sain tän hyvältä ystävältäni joka oli kuunnellu mun liian kallis..liian kallis höpötystäni

 

Lehti arvonta vetelee viimosiansa..onnekas voittaja ilmoitetaan joskunna huomen :) 
LAAV JUU!

JEANNE D´ ARC LIVING ARVONTA MUISTUTUS

JEANNE D` ARC LIVING    lehtinipun arvontaan voit osallistua vielä tämän päivän!!

lauantai 30. maaliskuuta 2013

Bikken pilttuu: ARVONTAA PUKKAA

Bikken pilttuu: ARVONTAA PUKKAA: Ja heissulivei taas. Naistenpäivä meni vihellen eikä ruusuja tullu..Eiku anteeks! Sainhan mä tyttäreltäni kukkasen :) Mutta siis..edellis...

torstai 28. maaliskuuta 2013

VELJESTEN KEITTIÖSSÄ

Miltä kanavalta se ny tuleekaan? Femmiltä vai? Siis se ruokaohjelma:: VELJESTEN KEITTIÖSSÄ! Ukkeloita on 2 ja ikääkin jo ainakin yli 50v...sekä ihan mukavasti kasonneet keskivartalot :) Mun mielestä herrat ovat hauskoja. Ei niin tiukkapiposia  eikä pihtaa voita! No koska kaikista hyvistä ohjelmista täytyy jotakin vinkkiä imeä ja ottaa opikseen niin nyt otettiin.
Eli:::
Pilkottiin sipulia ja toistakin sorttia ja valkosipuliakin paistinpannulle.


Palasteltiin jottai Lirlin salamimakkaraa sinne samaiseen paistinpannuun. Nyt on muuten pakko kysyä? Onko kukaan palauttanu paistinpannua kauppaan sen tähren kun niiden pitäis kestää jopa 10 vuotta!? Kun meillä on pannun keski ikä jotain 1.5 vuotta? Omituisesti menee kesannolle pohja.


Tästä painatte alitajuntaan herkku raaka-aineet niin ette tartte pirkka reseptivinkki apsia puhelimeenne! Ja juu se oli paprikasalamia! Aina vaan maukkaampaa. Ja parmesaania sekä vuohenjuustoa.


Nami. Nami. Hyvältä näyttää ja maistukin.


Sitten vaan munakokkelia päälle. PANNUUN!!!


Ja vuohenjuusto klimppejä tasasin välein. Syödessä todettiin että sais ens (?) kerralla olla vähän tiiviimpään.


Ja sitte uuniin. Mein oli grillivastusten alla mikä teki pannukkeesta aikas tummaa.. Kevyt kenttälounas on valmis. MUTTA KYLLÄ OLI HYVÄÄ!! KIITOS VAAN NIILLE MÖHÖMAHA UKKELEILLE!
Otas ny mielees tää ja kokeile. Pannullisesta riittää kahdelle :)


Juu ja sitten vielä mainostus. Jos vaan ootte pääsyllä tänne/tuonne naisten hömppä hypistely kekkereihin nii tulkaa! Määkin meen! Ja saa kävellä päin ja moikata! Mutta mieluusti sitte sanot kuka sää oot kun mä olen aina ihan pihalla :))

                           JA MUISTAKAA NE ARVONNAT!!!!

keskiviikko 27. maaliskuuta 2013

VAALEAN PUNAISTA VOL 2 KAUNIS COTO

Se on kuulkaas muijat niin että vaaleanpunainen juttu alkaa tulla kliimaksiinsa! Ja mun pussin nyörit menee tukkoon!!! Mutta SIIS AIVAN SIKA IHANAT KATTILAT!!!!!  KAUNIS COTO on tehnyt mun kodista taas niin paljon kauniimman! Törmäsin tuolla nettiputiikissa näihin kattiloihin ja siltä seisomalta ne piti kotiuttaa!!


Mä en ole vielä uskaltanut käyttää näitä! Ettei ne vaan naarmuunnu!
Joku voisi nyt aatella että mulla on jotenkin vinksahtanut suhde tavaraan.. keittiö sellaiseen ... ja saattaisin tarvita muutakin lääkitystä perus sairauteni lisäksi .. SOU VAT!!  Mä olen niin täpinöissäni näistä kaikista osteluistani nyt että oksat pois! 
 (ja manit )
 

No kattokaa ny! Tässä kun keittelis siskonmakkara soppaa saattaisi jopa mennä alas! Eli tähän rakoon on nyt kertoa pikku tarina... Olipa kauan , kauan (-90 ) sitten erittäin tarmokas kotiäiti joka päätti laajentaa lastensa ja omaansakkin YÄK!! makutottumus maailmaa. Kaupassa sattumoisin oli tarjouksella siskonmakkaraa. Ja siitä se ajatus sitten lähti!
Makkarat ostoskärryyn ja kotiin kuorimaan perunoita. Siskonmakkaran palottelu menikin tyystin metsään!! Mä sahasin ja yritin leikat ja vaikka mitä! Mut se velli ei pysyny suolessaan! Sitä mönjää oli kaikkialla! Mun oli pakko soittaa köksäkoulun käyneelle kamulleni et MILLAI KUKAAN VOI KEITTÄÄ SISKONMAKKARA SOPPAA!! Sain ohjeet:: Plumpsauta klimppi kiehuvaan soppaan. Ei sitä kuulukkaan leikata! Typerä makkara sanon mä. En syönyt. Haisi ihan kaameelle! Enkä ole sen koommin tehny. Tarkemmin kun aattelen en anna ihanan kattilani kärsiä tuollaista sotkua. Teen tässä vaan suklaa juttuja!
 
Ja hei! Aivan söötti vaaleanpunainen köyhän-naisen tuikkukippo tai mikä ny onkaan päätyy palasokereille!Tyhmyyksissäni tilasin vain yhden...
 

Ja pilkkumuki! Tässä on mukana vähän blinkblinkkiä..



Ja pompula huivi! Voi mua hömppää!


Ja tietenkin TUNNUSTA VÄRIÄ teemaan kuuluu:: Vaaleanpunainen naulakko!! Hui! Mihin joka paikkaan mä tänkin keksin tunkea :)) Ukko-kulta tykkää kun saa ruuvvailla vaimon ilosanomaa pitkin seiniä. Ettei vaan nostais mua jäähylle kun huomaa talousrahaston huvenneen...



No tää muki ei enää ole tuota edellä ylistettyä värikategoriaa vaan tämä muki otetaan käyttön silloin kun on hieman mystinen paisley-tunne päällänsä :)


Sitten jatkuu.. KEEP CALM AND CARRY ON teema! Sopii mulle nyt niinku nenä päähän! Aivan ihana lattemuki ja sitten vielä suurempikin tee kupiksi! Tosin nää on kuulemma varattu tyttären poiskotoomuuttokuormaan. Se hetki koittanee 1,5 vuoden päästä.. Siihen asti saan liisata näitä. KuulemmaKAUNIS COTO 
putiikissa näitä on erivärisillä teksteillä. Tää tais olla se harmaa. Ihan nappi valinta!




Ja sokerina pohjalla. Keittiöpyyhe. Sitten kun me isot :)) leikitään ?? viuhuttelen punaista.. SIIS MIHIN TÄÄ JUTTU NYT TAAS LÄHTI RÖNSYILEE??


Nyt en enää jaa ostovinkkejä! Paitsi ehkä ens viikolla...

RAI RAI RAI

Joka vuosi päätän hyvissä ajoin rai ruohon kylvämisestä! Ja joka vuosi se jää joko viimetinkaan tai sitten se siirretään seuraavaan vuoteen. Ja joka kesä kun siivoon siivouskaapin mikä tosiaankaan ei ole siivoustavaroita nähnykkä , löydän iankaikkisen vanhoja siemen pusseja! Enkä koskaan muista et onko meillä vai eiks meillä oo.. ja ostan uusia kaapin täytteeks!
 No nyt me oltiin ajoissa liikkeellä.
 

Ikävä kyllä. Tää munankuoriin kylväminen ei ole mun oma idea. Nappasin sen jostakin... Jotain oli pakko leipoa... Ehkä jotakin pientä sanallista ihmettelyä (mitä hittoo noikin tosa tekkee) sain osakseni kerätessäni munankuoria millon mihinkin kuivumaan..



Mut mukuloista se oli kivaa touhua. Vaati jopa pikkasen tarkkuuttakin. Kylväminen siis.




Meinas käydä köpösti. Olen siirrellyt munakennoa aina auringon säteiden mukaisesti ikkunalta ikkunalle. Paljon valoa ja lämpöä itämisen vauhdittamiseksi! Sitten UNOHDIN sen pariks päiväks! No nuukahtihan ne! Äkkiä vettä päälle ja toivotaan että virkistyvät!!
 Mulla oli jokin visio mihin näitä munanpuolikkaita sitten asetellaan mut mikä se mahto olla??


Odottelen kuumeisesti soittoa Porista jot tietäis miten Ilmarin kanssa edetään....

Mutta muistakaa OSALLISTUA ARVONTOIHIN ja saa LIITTYÄ LUKIJAKSIKIN oikein virallisesti :)))

AURINKOA SINULLE RAKAS LUKIJANI!!!!

tiistai 26. maaliskuuta 2013

VAALEAN PUNAISTA vol1 WANHA ALIINA

Mä olen nyt niiiin heikkona vaaleanpunaiseen ettei oo tosika! Onneks sisustusputiikki  WANHA ALIINA 
tarjos mulle pikaisen ensiavun! Muuten olis yö unetkin menetetty! Mä niiin rakastan näitä MYNTHE vatkauskulhojani! Ainoo vika vaan on se,,, ettei nää pari (3) kulhoa riitä mihinkään! Jos ja kun oon laittanut munat yhteen,, nii millai sitten muka vatkaan? Otan munat pois köökin pöydälle ja rikon sit pari munaa takasin siihen samaan kulhoon? Just! Hölmöläisten hommaa! Olis vaan pitäny tilata pari kulhoa enempi!


Tuos toises kulhossa on viinirypäleitä. Mutta on kivempi katella sitä tuolta hyllyltä!! Tai siis noita molempia!! AI LAAV!!! Nyt mua vaan pelottaa tyttären kotivisiitti! Täytyy piilottaa nää kotonaan olon ajaksi ... ei kerrota shhhh


Sitte niin monikäyttöinen killutin härpäke! Siis nyt tää on täytetty keittiötarpeilla. Ja ihan oikeesti nuo on käytössä ettei vaan pelkästään katseltavana. Vaik niin moni muu juttu mun köökissäni onkin!
Mitäs se Marko Paanane sano...et suomalaiset liikaa keskittyy käytännöllisyyteen? Pitäis Maken tulla meille ja huomata että onkos tässä huushollissa MITÄÄN mitä voi miesväki käyttää??






Löytyy nettiputiikista. Ja samoin tää ruukku mis yhdistyy kaks mun lempparia! Savi ja rauta! Ne on in! Näihin..millai sopis vaaleenpunane? Ei millää!


Aikas ihana pääsiäismuna! Meen rairuohot musertuis tän alla! Eikä poijaat sais pallotella tän munan kans ;) Eli ei mitään miesväelle taaskaan!


Vitsit mikä veska! Ei oo naapurilla! Eikä seuraavallakaan.  Leidilike!


Mulla ei oo hevosta eikä pilttuuta! Jaa nyt mä huijaan!! Bikken! muttei hepan. Siks sopii betonin pää portaille ottaa vieraat vastaan.


Ja tietty:: käpy selän alle :)


JA jos ette ole huomanneet on WANHA ALIINALLA  postikulut ihan kokonaisen pyöreän NOLLAN  29.3 asti! Ei tosin koske kerros-sänkyjä! Ja oliko tää mainos? No tais tää vähän olla! Koska näin hyvä nolla tarjous täytyy jakaa!!!

AURINKOISIN TERVEISIN BIKKE

JA NIIN..ETTE TIÄ KUIN MONET ITKUN TIRAHDUKSET OON PÄÄSTÄNY TEIDÄN SUPERHYPERKANNUSTAVISTARAKKAISTAVOIMA KOMMENTEISTA!!!!!!!
KIITOS!

maanantai 25. maaliskuuta 2013

Bikken pilttuu: ARVONTAA PUKKAA

Bikken pilttuu: ARVONTAA PUKKAA: Ja heissulivei taas. Naistenpäivä meni vihellen eikä ruusuja tullu..Eiku anteeks! Sainhan mä tyttäreltäni kukkasen :) Mutta siis..edellis...

perjantai 22. maaliskuuta 2013

ILMARI VOI PAKSUSTI

Ihan kökkö turun reissu! Siirryin TYKSin listoille hoidon suhteen. Porissa ihan huippu lääkärit ja hoitajat mutta nyt mun pitää kääntää tää kivi! Jos suoraan sanotaan :: MUA V.....AA!!! Aloitetaan sytostaatti hoidot koska hormoonihoito ei tuota tuloksia!! Ilmari vaan leviää.. Sykkii väärässä reidessä , pitkin lapaluuta! Missä sen ei pitäis olla ollenkaan..
Paska mieli!!
No nyt mun pitää katella suuhun panoja ;) tarkemmin ja tutkia clipperin tee valikoimat, cocovin terveys pussit ja muut sen sellaiset hyvän olon verkkokauppa..
Mutta sunnuntaina mulla on Mammaroosakutsut ja sitä varten näyn repivän verhoja ja peräti pesevän ( ehkä ) ikkunat...

Halauksin bikke

keskiviikko 20. maaliskuuta 2013

SISUSTUS PIKKU-HEIDI

Mikäs se kuulkaa naista piristää paremmin ku shoppailu!! Meillä tuolla HUITTISISSA on liike SISUSTUS PIKKU-HEIDI sinisessä talossa. Poikkesin siellä ja pakkohan mun oli napsia teillekki parit kuvat..eikä niin pariakaan koska kuvailu lähti lapasesta :)  Parhaat palat jaan teille. Ja nyt oikeesti on tuo vaaleanpunainen rantautunut meille. Ja löytyy Heidiltäkin...
 PIKKU-HEIDILLÄ on facesivut.



Mä olin niin myyty näihin pilkullisiin metalli boxeihin! Keittiiöön just sopivia. Ja sitten vois oman kuvan laittaa ruusunpunasiin kehyksiin..vaikka siihen hellan viereen. Ja jos köökissä olis vielä näin ihku pikkuinen kaappi!!!! Täydellistä värillä sisustamista!


Kelloihin olen heikkona! En tiä onko se sitten sitä ettei osaa ajankäyttöään hallita vai mikä muka! Tähän kelloon rakastuin. Siinä on kaikki ne päivän värit mitä tarvitaan. Sopii ihan mihin huoneeseen vaan.


Tässäkin on kelloja mutta enempi mua puhutteli tua tooli! Karkkiväri :)


Entäs nää pikku naulakot? Mä haluun!!!


Romantiikkaa täynnä! Ihanat hatturasiat! Mulle tulee niin romanttinen olo :)


Tytön huone..pojan huone.. tai sitten vaan mun korut.


Ja siis kynttilänjalat? Mitkä värit näissäkin..


Tähän mangneettitauluun rakastuin kans aikas nopsaan. Eli tuli todistettua että nainen voi rakastua ensisilmäyksellä! Ja monta kertaa! Ja tosi lyhkäsellä aikavälillä!!


Lisää kelloja! Näissä on mangneetit takana. Voi lätätä ruman jääkaapin merkin päälle oveen. Ja vinkkinä kello siinä.. Ei ole pitkää aikaa kun juuri raotit jääkaapin ovea! Varo vyötärämakkaroita!!


Tyynyjä. Tyynyjä. Ja taas tyynyjä!



Heidillä on myöskin GreenGaten edustus. Ihanat keväiset värit. Mulle jäi käteen kannun kanssa samaa sarjaa oleva lattemuki.. Se on mun pääsiäis-muki!


GGn servettejä jos haluut tuunailla pääsiäismunia! Saa kyllä käyttää muutenkin :)


Näitä mä ihastelin. Kivat kupit. Paitsi on kuulemma tuikkukippoja? Kauniisti eläin kuvio loistaa tuikutellessa! Ihan tosi!


Mummein kaa on kiva siivoilla. Karkkituoksua kämppä täyteen :) 



Näissä mä vähän repesin! Kalsari meikkipussi!!! Vähänkö makee?  Ja vielä tuo keltaruskea sävy on mun hitti! ( ei näy jos maskara valuu yli :))


Heidi tekee ite korujakin! Rock-Romantiikka samassa killuttimessa!! Jee! Mä olen niin Metallica!!


Siinä pikakatsaus SISUSTUS PIKKU-HEIDIIN!  Taatusti lähettää sulle mitä tahdotkaan! Kohta pian nettikauppakin aukeaa!! Mutta ennen sitä ... Ostellaan muuten!! Mukavaa oli Heidi poiketa ja tulen kohtapian... shoppaileen :))